Lagnyheter

For å forbedre forretningsferdighetene og nivået til det internasjonale handelsteamet, utvide arbeidsideer, forbedre arbeidsmetoder og øke arbeidseffektiviteten, også for å styrke bedriftskulturkonstruksjonen, forbedre kommunikasjonen i teamet og samholdet, ledet daglig leder – Ammy den internasjonale handelen Business team, som har nesten 20 personer reiser til Beijing, hvor vi lanserte en spesiell teambuilding aktiviteter.

ds

Teambuildingsaktivitetene tok ulike former, inkludert fjellklatringskonkurranse, strandkonkurranse og bålfest.I klatringsprosessen konkurrerte vi og oppmuntret hverandre, og viste ånden til teamsamhold.

Etter konkurransen samlet alle seg for å drikke og nyte den lokale maten; det påfølgende bålet brant til og med alles entusiasme til topps. Vi spilte en rekke spill, økte følelsene mellom kolleger praktisk talt, forbedret alles forståelse og samhold.

erg

Gjennom denne teambuilding-aktiviteten styrket vi kommunikasjonen og samarbeidet mellom avdelinger og kolleger; forsterke samholdet i selskapet;forbedre arbeidseffektiviteten og entusiasmen til de ansatte.Samtidig kan vi ordne arbeidsoppgavene til selskapet i andre halvår, gå hånd i hånd for å fullføre den endelige ytelsen.

I dagens samfunn kan ingen stå for seg selv.Bedriftskonkurranse er ikke en personlig konkurranse, men en lagkonkurranse.Derfor må vi forbedre lederegenskaper, implementere humanistisk ledelse, forfekte folk til å gjøre sitt beste, utføre sine plikter, forbedre teamsamhold, oppnå visdomsdeling, ressursdeling, slik at man kan oppnå vinn-vinn-samarbeid og til slutt oppnå et høy- kvalitet og effektivt team, og fremmer dermed selskapets raske utvikling.

vd


Innleggstid: 15. januar 2020