Ulike typer slangeklemmer

Fra skrue-/båndklemmer til fjærklemmer og øreklemmer, kan denne varianten av klemmer brukes til en rekke reparasjoner og prosjekter.Fra profesjonell fotografering og kunstprosjekter til å holde svømmebasseng og bilslanger på plass.klemmer kan være en svært viktig del for mange prosjekter

typer-slangeklemmer-juli312020-1-min

Selv om det er en rekke slanger på markedet og alle brukes til forskjellige ting, er en ting de har til felles at de trenger noentype klemmefor å holde dem på plass og for å forhindre at væsker slipper ut.

BHFXDWP3F6G(OU8U`4T~F{X

 

Når det gjelder klemmer som holder væsken inne, la oss ikke glemme svømmebassengets pumpeslanger.Jeg har hatt min del av dem, og de kom absolutt til nytte.Som bassengeier i nesten 20 år er slangene som kobler pumpen til bassenget ekstremt viktige.

Det er hvordan vannet filtreres og renses riktig for å være trygt for svømmere.Å ha en rekke typer og størrelser av klemmer for hånden var avgjørende for å holde vannet flytende ordentlig uten å miste noe av det på bakken, sammen med pengene det tar å fylle opp et basseng.

Det er fire overordnede kategorier av slangeklemmer, inkludert fjær-, wire-, skrue- eller båndklemmer og øreklemmer.Hver klemme fungerer best på den aktuelle slangen og festet på enden av den.

Måten en slangeklemme fungerer på er å først feste den til kanten av en slange som deretter plasseres rundt en bestemt gjenstand.For eksempel har en bassengpumpe to steder å koble til slanger, inngangen og utgangen.Du må ha en klemme på hver slange på hvert av disse stedene sammen med festene på innsiden og utsiden av bassenget som forbinder den med pumpen.Klemmene holder slangene på plass i hver ende slik at vannet renner fritt inn og ut, men ikke lekker ned på bakken under.

La oss ta en titt på forskjelligetyper slangerklemmer, deres størrelser og beskrivelser slik at du kan velge den beste slangeklemmen til formålet du trenger den til.

Skrue- eller båndklemmer brukes til å stramme slanger til beslag slik at de ikke beveger seg eller glir av.Når du dreier på den vedlagte skruen, trekker den i gjengene på båndet, noe som får båndet til å stramme seg rundt slangen.Dette er typen klemme jeg har brukt i årevis til svømmebassengpumpen min.

Bruk av slangeklemmer av tysk type


Innleggstid: 30. juli 2021