Rediger v band rørklemme

V-båndsklemmer har høy styrke og positiv tetningsintegritet for bruksområder, inkludert: kraftig dieselmotoreksos og turboladere, filterhus, utslipp og generelle industrielle bruksområder.

Klemmer i V-Band-stil – også kjent som V-klemmer – brukes ofte både i markedet for tunge kjøretøy og ytelseskjøretøy på grunn av deres tette tetteegenskaper.V-Band klemmen er en kraftig klemmemetode for flensrør av alle slag.Eksos V-Clamps og V-Band koblinger er de vanligste og er kjent i hele bransjen for sin styrke og holdbarhet.V-Band klemmer finnes også i mange industrielle bruksområder, da de er ekstremt motstandsdyktige mot korrosjon i tøffe miljøer.

V-båndklemmer kan brukes til å holde nesten alle flensforbindelser sammen.Fra lett bruk til de mest krevende formål, er disse klemmene produsert i et bredt spekter av materialer for alle bruksområder som krever en lekkasjefri, brukervennlig sikringsanordning.

Egenskaper

1、 Reduserer monteringskostnadene, sparer tid og enkel tilgjengelighet
2、Ideell for applikasjoner som krever hyppig tilgang for rengjøring, inspeksjon eller utskifting av interne komponenter
3, Mindre konvoluttdimensjoner, vektbesparelser og forbedret utseende
4、Gir ekstra styrke ved å absorbere omkretsbelastning

Bruk

V-båndklemmer har vist seg i racingapplikasjoner fra Indianapolis 500 til Bonneville landhastighetsbiler, og har blitt den foretrukne forbindelsen for mange turbohus.De er et utmerket valg for ethvert eksos- eller inntakssystem.

Selv om de kommer i mange forskjellige konfigurasjoner og stiler, er deres primære jobb å skjøte sammen rør, rør og andre innkapslinger.Et tverrsnitt av flensskjøten viser hvordan delen av koblingen som kiler flensene sammen i en lekkasjesikker tetning.Styrken på koblingen bestemmes delvis av holdertykkelsen, formen på flensen og materialet.


Innleggstid: Apr-08-2022