Halloween

Halloween kalles også allehelgensdag.Det er en tradisjonell vestlig høytid 1. november hvert år;og 31. oktober, kvelden før Halloween, er den mest livlige tiden for denne festivalen.På kinesisk blir Halloween ofte oversatt som allehelgensdag.

15714501468184741571450146818474

For å feire ankomsten av Halloween, vil barna kle seg ut som søte spøkelser og banke på dører fra hus til hus og be om godteri, ellers vil de trikse.Samtidig sies det at denne kvelden vil forskjellige spøkelser og monstre kle seg ut som barn og blande seg inn i mengden for å feire Halloweens komme, og mennesker vil kle seg ut som forskjellige spøkelser for å gjøre spøkelsene mer harmoniske .

t01f1cb8972059a430f

Opprinnelsen til Halloween

For mer enn to tusen år siden utpekte de kristne kirkene i Europa 1. november som «ALL HALLOWSDAY» (ALL HALLOWSDAY)."HALLOW" betyr helgen.Legenden sier at siden 500 f.Kr. har keltere (CELTS) bosatt i Irland, Skottland og andre steder flyttet festivalen én dag frem, det vil si 31. oktober. De mener at denne dagen er dagen da sommeren offisielt slutter, dvs. dagen da den harde vinteren begynner på begynnelsen av det nye året.På den tiden ble det antatt at de døde sjelene til den avdøde ville vende tilbake til sine tidligere boliger for å finne skapninger i de levende menneskene på denne dagen, for å regenerere, og dette er det eneste håpet for en person å bli gjenfødt etter døden .De levende menneskene er redde for at de døde sjelene skal ta livet av dem, så folk slukker ilden og levende lys på denne dagen, slik at de døde sjelene ikke kan finne de levende, og de kler seg ut som demoner og spøkelser for å skremme bort de døde sjelene.Etter det vil de gjentenne ilden og levende lys for å starte et nytt leveår.

t01bae69e6e7c75b5fa


Innleggstid: 29. oktober 2021