Hvor mye kunnskap vet du om "Spring Clamp"?

Fjærklemmer kalles også japanske klemmer og fjærklemmer.Den er stemplet av fjærstål om gangen for å danne en rund form, og den ytre ringen etterlater to ører for håndpressing.Når du trenger å klemme, er det bare å trykke hardt på begge ørene for å gjøre den indre ringen større, så kan du passe inn i det runde røret, og deretter slippe håndtaket for å klemme.Lett å bruke.Kan gjenbrukes.
Fjærklemmen har ikke klemkraft i sin naturlige tilstand.Den må settes inn i et rundt rør en størrelse større enn den indre ringen for å generere klemkraften.
For eksempel krever et rundt rør med en ytre diameter på 11 MM en klemme på 10,5 i sin naturlige tilstand, som kan klemmes fast etter at den er satt inn.Nærmere bestemt er teksturen til det runde røret myk og hard.
Klassifiseringen av fjærklemmer kjennetegnes av tykkelsen på beltet, som er vanlige fjærklemmer og forsterkede fjærklemmer.Materialtykkelsen er 1-1,5 MM for vanlig fjærklemme.1,5-2,0 MM og over er forsterkede fjærklemmer.
Fordi fjærklemmer har større krav til materialfjærer, brukes vanligvis 65 MN, fjærstål, etter varmebehandling.
Overflatebehandling: galvanisert og passivert Fe/EP.Zn 8, dehydrogeneringsbehandling i henhold til QC/T 625.
Funksjoner: 1.360° indre ring presisjonsdesign, etter forsegling er en komplett sirkeluniformitet, tetningsytelsen er bedre;
2. Ingen behandling av burrkantmateriale, forhindrer effektivt skade på rørledningen;
3. Etter effektiv dehydrogeneringsbehandling trenger ikke langvarig bruk å bekymre seg for problemer som brudd;
4. I henhold til europeisk standard overflatebehandling kan saltspraytesten nå mer enn 800 timer;
5. Enkel installasjon;
6. Etter 36 timers kontinuerlig elastisitetstest for å sikre høyfaste mekaniske egenskaper

Innleggstid: 12. november 2020