Hva er forskjellen mellom gipsskrue og selvskjærende skrue?

Introduksjon av gipsskruen og selvskruende skruen

Gipsskrue er en slags skrue, som kan deles inn i to typer: dobbel gjengetype og enkeltlinjetykk type.Den største forskjellen mellom dem er at skruegjengen til førstnevnte er en dobbel gjenge.

Selvskjærende skrue er en av de gjengede festene som kan bore den innvendige gjengen ved forboring av metall eller ikke-metalliske materialer.

Gipsskrue

1628475479(1)

Selvskjærende skrue

1628475615(1)

Formen på gipsskruen og selvskruende skruen

Gipsskrue: Den største egenskapen i utseende er trompethodeformen.Gjengen til entråds tykkgjenget tørrveggskrue er bredere.Fosfaterende tørrveggskrue er den mest grunnleggende produktlinjen, mens blå-hvit sink-tørrveggskrue er et supplement.Bruksomfanget og kjøpesummen til de to er i utgangspunktet det samme

Selvskruende skrue: Materialene kan deles inn i to typer karbonstål og rustfritt stål.For karbonmaterialet er 1022 medium karbonstål hovedmaterialet.Det brukes vanligvis i dører, vinduer og jernplater.

Påføring av gipsskruen og selvskruende skruen

Gipsskrue: i utlandet legger folk stor vekt på valg av festeprodukter.Tørrveggskrue med én linje er et alternativ til en tørrveggskrue med to linjer, som er mer egnet for tilkobling av trekjøl.

Selvskruende skrue: den brukes til ikke-metall eller mykt metall.Den kan banke, bore, klemme og presse inn i tilsvarende gjenger på det konsoliderte materialet med sin egen gjenge, slik at det samarbeider tett med hverandre.


Innleggstid: august-09-2021